27/01/2022

Χυμοί πλούσιοι σε βιταμίνες για παιδιά

Οι χυμοί πλούσιοι σε βιταμίνες δίνουν στα παιδιά σας ενέργεια με πολύ νόστιμο τρόπο. Εκτός από την παροχή θρεπτικών ουσιών, οι φυσικοί χυμοί μπορούν να βελτιώσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να καταπολεμήσουν τη δυσκοιλιότητα.

1. Μπανάνες και πάγος

Τα συστατικά είναι 1/2 φλιτζάνι γάλα, 1/2 φλιτζάνι γάλα σε σκόνη, 1 αποφλοιωμένη ώριμη μπανάνα και παγάκια. Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές και λείο μείγμα.

2. Φράουλα και καρύδα

Το μόνο που χρειάζεστε είναι: 1 φλιτζάνι γάλα, 1/2 φλιτζάνι φράουλες, 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη καρύδα και 5 σταγόνες εκχύλισμα καρύδας.

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να ενωθούν. Αυτό το smoothie είναι πολύ ευεργετικό για τα παιδιά σας όταν αισθάνονται κουρασμένα ή χρειάζονται ενέργεια.

3. Μπανάνα και πορτοκάλι

Για αυτό τον χυμό, χρειάζεστε: 1 αποφλοιωμένο πορτοκάλι (κομμένο σε 4 μέρη), 1 αποφλοιωμένη ώριμη μπανάνα, μέλι και παγάκια. Πρώτον, τοποθετήστε τα όλα μέσα στο μπλέντερ. Στη συνέχεια χτυπήστε το μείγμα στη μεσαία ταχύτητα.

Προσθέστε τα παγάκια και ανακατέψτε στο χαμηλό μέχρι να έχετε ένα πηχτό μείγμα. Τέλος, σερβίρετε. Αυτό το ποτό είναι ιδιαίτερα καλό για να δυναμώσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού σας.

Πηγή: govastileto.gr