27/01/2022

Τραμπ κατά Μπάιντεν: Η οικογένειά του έχει εξαγοραστεί

Νέα επίθεση κατά του Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε και πάλι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προτρέποντάς τον να αποσυρθεί από την προεκλογική  κούρσα, την ώρα που ο πρώην αντιπρόεδρος έχει περάσει στην αντεπίθεση.

“Η οικογένεια Μπάιντεν έχει εξαγοραστεί, τελεία και παύλα”, έγραψε στο Twitter.

Από τις καταγγελίες του εναντίον της οικογένειας Μπάιντεν ξεκίνησε η υπόθεση που έχει οδηγήσει στην έρευνα που διεξάγεται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων σε βάρος του με το ερώτημα της παραπομπής του στη Γερουσία. Στις 25 Ιουλίου ο Τραμπ φέρεται να ζήτησε από τον Ουκρανό ομόλογό του, τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, να τον βοηθήσει να συγκεντρώσει επιβαρυντικές πληροφορίες για τον Μπάιντεν.

Νωρίτερα, ο Μπαιντεν είχε αντεπιτεθεί στις κατηγορίες του Ρεπουμπλικανού προέδρου. “Είμαι έτοιμος να συγκρίνω ανά πάσα στιγμή την ακεραιότητα όλης της καριέρας μου στην υπηρεσία του λαού αυτής της χώρας απέναντι στην έλλειψη ακεραιότητας του Τραμπ”, έγραψε σε άρθρο του στην Washington Post. “Καθημερινά, κάθε ώρα μάλλον, ανακαλύπτουμε ολοένα και περισσότερες αποδείξεις που αποκαλύπτουν ότι ο πρόεδρος Τραμπ καταχράται την εξουσία του και είναι απολύτως ακατάλληλος” για να ασκεί τα καθήκοντά του, υποστήριξε.

“Στον Τραμπ και σ’ εκείνους που επιτρέπουν αυτήν την κατάχρηση εξουσίας και σε όλα τα λόμπι που χρηματοδοτούν τις επιθέσεις εναντίον μου: να ξέρετε ότι δεν θα εξαφανιστώ. Δεν θα με καταστρέψετε και δεν θα καταστρέψετε την οικογένειά μου”, διαμήνυσε.

Πηγή: ΑΠΕ