07/12/2021

Το video από τη σύλληψη του «δράκου του Κάβου»

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 08:11

Κέρκυρα: Το video από τη σύλληψη του «δράκου του Κάβου»

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πια, μετά από βδομάδες ερευνών, o «δράκος του κάβου» στην Κέρκυρα.

Ο Δημήτρης Ασπιώτης, που είχε κριθεί ένοχος για τον βιασμό έξι γυναικών από την Βρετανία, είχε αφεθεί ελεύθερος και τον αναζητούσαν για την απαγωγή και τον βιασμό άλλης μίας 34χρονης .

Το Σάββατο, ο καταζητούμενος αναγνωρίστηκε από έναν κάτοικο στην Κέρκυρα και αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία. Ο Ασπιώτης όπως φαίνεται κρυβόταν για περισσότερες από δύο εβδομάδες σε δύσβατες και δασώδεις περιοχές στα νότια του νησιού, μέχρι που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, σε μία επιχείρηση με 50 και πλέον άνδρες, τον εντόπισαν.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε σε χαράδρα από ύψος 200 μέτρων ωστόσο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, έχοντας υποστεί κάταγμα στο ισχίο, στα πλευρά και τον σπόνδυλο, ενώ έχει και αιμάτωμα νεφρού. Προς το παρόν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας,

«Πλησιάσαμε στο σημείο μέσω θαλάσσης και μετά ανεβήκαμε στο λόφο. Η περιοχή ήταν πολύ δύσβατη και χρειάστηκαν περισσότερο από δυόμιση ώρες για να καταφέρουμε να διασώσουμε τον 47χρονο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διοικητής της Πυροσβεστικής νομού Κέρκυρας, Νίκος Κολοβός.

 

 

Video: Start tv Kerkira

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 08:28