21/10/2021

Το ιδιόχειρο σημείωμα της κατηγορούμενης για το βιτριόλι

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο Τρίτη η φερόμενη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι και όλοι περιμένουν με αγωνία τι θα υποστηρίξει στην απολογία της για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς μέχρι στιγμής η 35χρονη γυναίκα φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τα όσα γράφει σε ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε κατά την έρευνα στο διαμέρισμά της και συμπεριελήφθη στη δικογραφία, η κατηγορουμένη φαίνεται ότι εκτός από την 34χρονη είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα από τη δουλειά της.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου», γράφει μεταξύ άλλων στο σημείωμα που αποκαλύπτει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Από το σημείωμα αυτό με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019, σύμφωνα με το ΑΠΕ η 35χρονη φαίνεται ότι εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, είχε εμμονή και μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της:«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία,γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα  σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά  Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.  

Να σημειωθεί ότι ο Σάκης Κεχαγιόγλου, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της φερόμενης ως δράστιδος σε τηλεοπτική συνέντευξή του τόνισε πως «η 35χρονη είναι για τέταρτο 24ωρο άυπνη και χωρίς φαγητό». Σύμφωνα ρεπορτάζ του Open Tv, «υπάρχει πλήρης άρνηση αποδοχής της πραγματικότητας της δικογραφίας, εκείνη παραμένει σιωπηλή, απόμακρη, κατατονική τη χαρακτηρίζουν κάποιοι, δεν γνωρίζουμε εάν ο συνήγορός της θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη». Στην περίπτωση κατά την οποία αυτό θα συμβεί, οι ειδικοί θα κρίνουν το εάν συντρέχει κάποιος τέτοιος λόγος, ο οποίος θα τεθεί ως βασικός στην υπερασπιστική γραμμή της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα Δευτέρα προστέθηκαν νέα στοιχεία στο κατηγορητήριο τα οποία προήλθαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του τηλεφώνου της δράστιδος, αλλά και των λογαριασμών της στα social media. Εκεί, φέρονται πως υπάρχουν μηνύματα τα οποία έχει ανταλλάξει με το θύμα στο παρελθόν για αυτόν τον άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε σχέσεις η δράστις, όπου εκεί φαίνεται και η εμμονή που είχε εκείνη με αυτό το άτομο.