23/07/2021

Τον σκότωσε για 130 ευρώ

Τρίτη, 19 Μαΐου 2020, 14:10

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στην Αρτέμιδα: Τον σκότωσε για 130 ευρώ

Τον σκότωσε για… εκατό ευρώ. Αυτό φέρεται να είναι το κίνητρο του εγκλήματος που έγινε πριν από περίπου δέκα μέρες στην περιοχή της Αρτέμιδας με θύμα έναν 65χρονο. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης της δολοφονίας, που έγινε με κλωτσιές και μπουνιές, είναι ένας 34χρονος Αλβανός οικοδόμος.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών κατέληξαν ότι οι δυο άντρες γνωρίζονταν χωρίς όμως ποτέ να είναι «κολλητοί» φίλοι. Κάποια στιγμή ο 34χρονος φέρεται να δάνεισε το θύμα εκατό ευρώ. Εκείνο το απόγευμα πήγε στο σπίτι του 65χρονου και τον βρήκε στην αυλή. Του ζήτησε να του δώσει τα χρήματα που του ειχε δανείσει και σε δευτερόλεπτα οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια.

Ο 34χρονος πέταξε τον 65χρονο στο έδαφος και άρχισε να τον κλωτσά μέχρι θανάτου. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το περιβάλλον του θύματος και γρήγορα κατέληξαν στον φερόμενο δράστη, ο οποίος κατά την διάρκεια της εξέτασης του ομολόγησε την πράξη του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η οικογένεια του θύματος δεν γνώριζε το παραμικρό για την οφειλή των εκατό ευρώ που υπήρχε. Ο 34χρονος Αλβανός οικοδόμος συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020, 14:19