Τι αλλάζει στις λεωφορειογραμμές του ΟΑΣΑ: Καταργήσεις, συγχωνεύσεις και ιδρύσεις νέων

Αλλαγές στις λεωφορειογραμμές του ΟΑΣΑ αποφασίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, με καταργήσεις, συγχωνεύσεις και ιδρύσεις νέων γραμμών.

Οι αλλαγές αυτές παρουσιάζονται σε εκτενές δημοσίευμα του athenstransport.com, που συνοδεύεται από links στις σχετικές αποφάσεις. Όπως υπογραμμίζεται, δεν υπάρχει ανακοίνωση για το πότε θα τεθούν σε ισχύ, ωστόσο αναμένεται να γίνει ως τις αρχές του Νοεμβρίου.

Ακολουθούν οι αλλαγές:

054: H γραμμή 054 Περισσός- Ακαδημία- μεταμόρφωση χωρίζεται σε δύο νέες κυκλικές λεωφορειακές γραμμές 054 Περισσός- Λαμπρινή- Πολυτεχνείο και 211 Μεταμόρφωση- Ακαδημία. (Δείτε αναλυτικότερα)

100: Αναστέλλεται η λειτουργία της γραμμής 100 Πλ. Κουμουνδούρου- Κολωνάκι- Αγορά. (Δείτε αναλυτικότερα)

155: Αναστέλλεται η λειτουργία γραμμής 155 Στ. Αγ. Δημήτριος- Ελληνικό.(Δείτε αναλυτικότερα)

165: Αναστέλλεται η λειτουργία της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 165 Τερψιθέα- Αργυρούπολη- Σύνταγμα. (Δείτε αναλυτικότερα)

409- 413: Ενοποιούνται οι γραμμές 409 Παπάγου- Στ. Εθν. Άμυνας- Στ. Κατεχάκη και 413 Παπάγου- Στ. Κατεχάκη- Στ. Εθνικής Άμυνας σε μια γραμμή: 409 Παπάγου- Στ. Εθνικής Άμυνας. (Δείτε αναλυτικότερα)

711: Τροποποιείται η γραμμή 711 Ζώφρια- Αττική (κυκλική) στον δήμο Φυλής. (Δείτε αναλυτικότερα)

713, Β12: Αναστέλλεται η λειτουργία της γραμμής 713 Άνω Λιόσια (Πανόραμα)- Στ. Προαστιακού Άνω Λιόσια (κυκλική) και επεκτείνεται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής Β12 στον δήμο Φυλής. (Δείτε αναλυτικότερα)

732: Η γραμμή 732 Αγ. Φανούριος- Ακαδημία- Ζωοδόχος Πηγή χωρίζεται σε δύο νέες γραμμές: 732 Αγ. Φανούριος- Χαλκοκονδύλη και 214 Ζωοδόχος Πηγή- Ακαδημία. (Δείτε αναλυτικότερα)

Β2: Τροποποιείται η διαδρομή της γραμμής Β2 Ακαδημίας- Αγ. Κοσμάς. (Δείτε αναλυτικότερα)

Γ10: Τροποποιείται η διαδρομή της γραμμής Γ10 Ανάκασα- Αγ. Ανάργυροι- Πλ. Βάθη και μετονομάζεται σε 720 Ανάκασα- Αγ. Ανάργυροι- Στ. Κάτω Πατήσια. (Δείτε αναλυτικότερα)

Γ16: Αναστέλλεται η λειτουργία της γραμμής Γ16 Πλ. Κουμουνδούρου- Ασπρόπυργος και τροποποιείται η διαδρομή με ταυτόχρονη πύκνωση των δρομολογίων της 866. (Δείτε αναλυτικότερα)

Χ80: Αναστέλλεται η λειτουργία της γραμμής Χ80 Πειραιάς- Ακρόπολη- Σύνταγμα Express. (Δείτε αναλυτικότερα)

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στο Athenstransport.com.

Recent Articles

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε!

Το να εκλαμβάνουμε την φαντασία μας, ή την επιθυμία μας, για πραγματικότητα τελικά δεν είναι κάτι που περιορίζεται στα παιδικά και εφηβικά δωμάτια. Όπως...

Κορωπί: Μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά σε κατάστημα με είδη κήπου

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε κατάστημα με είδη κήπου στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου, στο Κορωπί. Σύμφωνα με τις...

Ήρθαν σε συμφωνία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντζουκιτς

Σε προφορική συμφωνία με τον Μάριο Μάντζουκιτς ήρθε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει η «express.co.uk». Ο 33χρονος Κροάτης, που αγωνίζεται στη Γιουβέντους από το...

Δες και αυτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay on op - Ge the daily news in your inbox