27/01/2022

Σύλληψη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή: Του έδωσαν εντολή να μεταφέρει τα ναρκωτικά

Για πρώτη φορά απασχολεί τις αρχές ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών για μεταφορά δύο κιλών και 200 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης στο Κορωπί.

Ο 45χρονος είχε προφίλ οικογενειάρχη. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως οδηγός ταξί. Οι αστυνομικοί έβαλαν στο στόχαστρο τον ίδιο και τους συνεργούς του ύστερα από συστηματική έρευνα. Ακολούθησε η σύλληψή του και μία έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιούνταν για αποθήκευση ναρκωτικών. Εκεί βρέθηκαν 90 κιλά κάνναβης. Οι συνεργοί του δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής από την Αστυνομία. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φέρεται να ανέλαβε να μεταφέρει τα ναρκωτικά με αυτοκίνητο για λογαριασμό αλλοδαπού που του έδινε εντολές.

Ο 45χρονος συλληφθείς είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Στο ποδόσφαιρο δεν είχε κάνει αξιοσημείωτη καριέρα. Μέχρι πριν από δύο χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο, σε ομάδα της νοτιοανατολικής Αττικής. Πριν από περίπου μία δεκαετία είχε σηκώσει και τρόπαιο -σε τοπικό επίπεδο- με την ομάδα που αγωνίζονταν.

Το όνομά του το συναντά κανείς και σε αγώνες παλαιμάχων, ομάδας της Αττικής που έφτασε μέχρι και τη Β’ Εθνική Κατηγορία. Σε νεότερη ηλικία, είχε φορέσει για λίγο και τα χρώματα ομάδας της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, ωστόσο, δεν έδειξε «πολλά» σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και γρήγορα επέστρεψε στα πιο μικρά… σαλόνια.

Η έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη συνεργών του 45χρονου παλαίμαχου άσου είναι ακόμα σε εξέλιξη.