23/10/2021

Σωματείο ΕΛΙΖΑ κατά της κακοποίησης του παιδιού: Ενα χριστουγεννιάτικο καραόκε για καλό σκοπό

Ενα μοναδικό karaoke, που «κυκλοφορεί» ανάμεσά μας, με μουσική από τα «Τρίγωνα Κάλαντα», με πρωτότυπες ερμηνείες και «ζευγάρια» – έκπληξη από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. 

Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ κατά της κακοποίησης του παιδιού, έφερε μαζί διάσημα ονόματα μας και μας καλεί να γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ στο πρώτο Xmas Karaoke. Συμμετέχουν οι Διονύσης Σαββόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ελένη Φουρέιρα, Μαρία Μπεκατώρου, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Μουτσινάς, Τάκης Ζαχαράτος, Κωνσταντίνος Ρήγος, Βίκυ Βολιώτη, Μαρία Σάκκαρη, Ορφέας Αυγουστίδης, Κώστας Βογιατζής, Παυλίνα Βουλγαράκη.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε

  • Μπαίνουμε στη σελίδα του ΕΛΙΖΑ, βλέπουμε το video και κάνουμε τη δωρεά μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της λειτουργίας της Νοσοκομειακής Μονάδας για κακοποιημένα παιδιά!
  • Μπαίνουμε στο Facebook, βλέπουμε το video, κάνουμε τη δωρεά μας και κάνουμε share σε όλους τους φίλους μας το video!
  • Μπαίνουμε στο Instagram, κάνουμε repost το video και διαδίδουμε το μήνυμα! #eliza_society #elizaxmaskaraoke  #singingforacause #supporteliza

Ο στόχος 

Στόχος είναι να στέλνουμε όλοι το πιο ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών και να συγκεντρωθούν χρήματα για τα έξοδα λειτουργίας της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών – «Σόφη Βαρβιτσιώτη», που ίδρυσε το ΕΛΙΖΑ, στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». 

Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή  παραμέληση. Ως εξειδικευμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση είναι η μόνη στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στην προσχολική ηλικία. Όλες οι ενέργειες του ΕΛΙΖΑ στοχεύουν στην πρόληψη, αντιμετώπιση, θεραπεία και αποκατάσταση της κακοποίησης, σε εθνικό επίπεδο. 

*Το ΕΛΙΖΑ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους βοήθησαν στην προσπάθεια και ειδικότερα: το σκηνοθέτη Χρήστο Τσούνη και την εταιρεία παραγωγής Αthens coconut για την εκπληκτική συνεργασία και το άρτιο αποτέλεσμα, τη Volvo Βελμάρ για το αυτοκίνητο που φιλοξένησε τα γυρίσματα, την DK rental για τον τεχνικό εξοπλισμό, τη Human Minds – εταιρεία του Γιώργου και Βασίλη Αραπογιάννη, το Δημήτρη Χωριανόπουλο, καθώς και την eproductions για τη συνεχή τους καθοδήγηση.