22/10/2021

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον «ψευτογιατρό» από το Κορωπί

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020, 13:57

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον «ψευτογιατρό»  από το Κορωπί

Για πέντε ολόκληρες ώρες αστυνομικοί της Ασφάλειας αλλά και εργάτες έκαναν «φύλλο και φτερό» το πολυτελές σπίτι του 47χρονου «ψευτογιατρού» στο Κορωπί. Η ομάδα των δέκα ατόμων δεν στάθηκε μόνο στα εμφανή σημεία αλλά χρησιμοποίησε ανιχνευτές για μέταλλα και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στον εντοπισμό χρημάτων. «Από τις καταγγελίες που έχουμε μέχρι σήμερα φαίνεται ότι ο 47χρονος έχει διαχειριστεί πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά. Με δεδομένο ότι δεν έχει καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα ασθενών θαμμένα κάπου στο σπίτι του» λέει αξιωματικός της Ασφάλειας που γνωρίζει λεπτομέρειες της έρευνας. Άλλωστε μιλάμε για μια έκταση 3,5 στρεμμάτων με ένα σπίτι περίπου χιλίων τετραγωνικών το οποίο ο 47χρονος έχει παραχωρήσει στα παιδιά του.

Οι αστυνομικοί εκτός από χρήματα αναζητούσαν και έγγραφα μέσω των οποίων θα έβρισκαν αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό ή σε κάποια off shore εταιρία. Δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να επεκταθεί η έρευνα και στο εξωτερικό ώστε να εντοπιστούν τυχόν τραπεζικοί λογαριασμοί του 47χρονου. Το μόνο που βρέθηκε από την χθεσινή έρευνα στο πολυτελές καταφύγιο του 47χρονου ήταν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας ανιχνευτής μετάλλων που ανήκαν στον «ψευτογιατρό».

Όσον αφορά στις καταγγελίες για την δράση του, μέχρι σήμερα παραμένουν 52, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να έχουν πάρει έντεκα καταθέσεις και να συνεχίζουν.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020, 13:57