23/10/2021

Συνελήφθη η μητέρα του μωρού που βρέθηκε σε κάδο στην Καλαμάτα

Στα χέρια τη

ς αστυνομίας βρίσκεται η μητέρα του μωρού που βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, σε κάδο στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το τοπικό Τharrosnews, πρόκειται για 20χρονη, υπήκοο Γεωργίας. Το μωρό γεννήθηκε πριν από 6 ημέρες.

Το βρέφος βρήκε μία γυναίκα η οποία είχε πάει να πετάξει τα σκουπίδια της. Βρήκε το μωρό μέσα σε μια κλειστή χάρτινη σακούλα καταστήματος βρεφικών ειδών και ειδοποίησε την Αστυνομία για το συμβάν.

Να σημειωθεί ότι ο κάδος δεν ήταν γεμάτος οπότε το μωρό που ήταν μερικών ημερών, ήταν χαμηλά, ενώ αυτό βρισκόταν πάνω πάνω, κάτι που δείχνει ότι το βρέφος είχε πεταχτεί εκείνη την ώρα.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ανακοίνωση του νοσοκομείου 

«Σήμερα Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 7:50 π.μ. προσκομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ένα νεογέννητο αγοράκι ηλικίας μεταξύ 5-10 ημερών σε καλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης. Παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας ενυδατώνεται με ορό και σιτίζεται. Αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.