21/10/2021

Συναγερμός στη Αντιτρομοκρατική: Βρέθηκε νέο κρησφύγετο του «τοξοβόλου»

Μεγάλη κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη στα Σεπόλια, όπου εντοπίστηκε και άλλο κρησφύγετο του «τοξοβόλου».

Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας από τη μία από τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί με τον 33χρονο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και άντρες της Αντιτρομοκρατικής μαζί με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών πραγματοποιούν έρευνες στο διαμέρισμα. 

Στο κρησφύγετο η Αντιτρομοκρατική εντόπισε δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα ήταν ανοιχτό, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, πλήθος κλειδιών και έναν φορητό ασύρματο.

Το σπίτι είχε ενοικιαστεί τον Οκτώβριο του 2019 από την παλιά συνεργό της Πόλας Ρούπα, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. Η Αθανασοπούλου είχε συλληφθεί μαζί με τον «τοξοβόλο» και μία ακόμα γυναίκα με το όνομα Δήμητρα Βαλαβάνη.

Το γεγονός ότι το ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα ήταν σε λειτουργία κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η ομάδα του «τοξοβόλου» δεν πρόλαβε να «καθαρίσει» το κρησφύγετο όπως είχε κάνει στο προηγούμενο διαμέρισμα που βρήκε η Αντιτρομοκρατική στα Πατήσια.

Η αστυνομία εκτιμά ότι κάποια από τα κλειδιά που βρέθηκαν αντιστοιχούν και σε άλλα κρησφύγετα που δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί, ενδεχομένως και σε γιάφκα με οπλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομοκρατία: Ψάχνουν δύο συνεργούς του «τοξοβόλου» και τη γιάφκα