05/12/2021

Συγκλονίζει ο Σπύρος Πώρος: «Όταν κατάλαβα τι μου συνέβη ήμουν σαν ζόμπι…»

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε τον Σπύρο Πώρο, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ύστερα από 10 χρόνια. Ο φωτογράφος με τη διεθνή αναγνώριση, μίλησε για τη συνεργασία του με τους αστέρες του Χόλιγουντ, αλλά και για το πως κατάφερε να έχει πέντε παιδιά σε πέντε διαφορετικές ηπείρους. Αναφέρεται στο σκληρό διαζύγιο του από την τελευταία του γυναίκα, αλλά και στην δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους μετά την απάτη εις βάρος του από την πρώην σύζυγό του.

«Έκανα το μοντέλο για να εξοικονομήσω χρήματα και να γίνω φωτογράφος. Έχω φωτογραφήσει πολλούς διάσημους στη διάρκεια της καριέρας μου, είναι όλοι απλοί άνθρωποι.

Έχω κάνει τρεις γάμους και έχω αποκτήσει 1 γιο και 4 κόρες! Μέχρι να λυθεί το οικονομικό με την πρώην σύζυγο μου, δε μπορώ να δω τα παιδιά μου. Έχω κερδίσει όλα τα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό μου, αλλά με υποχρέωσαν να φύγω από τη νέα Ζηλανδία.

Υπήρξα καλός πατέρας, αλλά όχι καλός σύντροφος! Συνέχισα να μένω με την πρώην σύζυγό μου γιατί δεν ήθελα να χάσω τα παιδιά μου. Είχα κάνει μεγάλη περιουσία, αλλά πλαστογράφησαν την υπογραφή μου και την έχασα.

Αν αποκάλυπτα την πλαστογραφία θα έπρεπε να στείλω φυλακή τη μητέρα των παιδιών μου και δεν ήθελα! 

Ό,τι μπορούσα να κάνω για τα παιδιά μου το έκανα!

Γράφω βιβλίο για όσα έγιναν με την πρώην σύζυγό μου. Ξέρω ότι τα παιδιά έχουν ψυχολογική βία από την πρώην σύζυγο μου και τη μητέρα της.

Όταν κατάλαβα τι μου συνέβη ήμουν σαν ζόμπι… Μέτα την περιπέτεια με την πρώην σύζυγό μου αποφάσισα να ασχοληθώ με τη φιλανθρωπία.

Κάναμε μια σειρά φωτογραφιών με θέμα τις φτωχογειτονιές της Αργεντινής. Συνεχίζω να αγαπώ τις γυναίκες.

Έχω να δω πέντε χρόνια τα παιδιά μου, παρόλο που έχω κερδίσει όλα τα δικαστήρια. Είχα την τύχη να έχω στήριξη από την οικογένεια μου και τους φίλους μου», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Πώρος.

 

 

Πηγή: govastileto.gr