18/10/2021

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η Μαρκέλλα

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020, 20:26

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η Μαρκέλλα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα η μικρή Μαρκέλλα όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ η ιατροδικαστική έρευνα θα δώσει απαντήσεις εάν φέρει τραύματα. Να σημειωθεί πως τη μικρή θα δει ξανά παιδοψυχολόγος.

Η  μητέρα και ο πατριός της, βρίσκονται στο Δικαστικό Μέγαρο όπου καταθέτουν εκ νέου, ενώ ο αδελφός της δηλώνει ότι μέχρι στιγμής δεν του επετράπη να την δει.

Σοκάρουν τα λεγόμενα της 10χρονης Μαρκέλλας, στους ανθρώπους που την εντόπισαν έξω από ένα πρατήριο υγρό καυσίμων στη Θεσσαλονίκη. «Θέλω να πάω σπίτι μου», είπε το κοριτσάκι με τρεμάμενη φωνή στον Γιώργο Οικονόμου που την εντόπισε και κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει. Ο κ. Οικονόμου είδε το κορίτσι να περπατάει μόνο στο δρόμο, ταλαιπωρημένο και εξουθενωμένο, με μία σχολική τσάντα στην πλάτη και αμέσως υποψιάστηκε πως το παιδί είναι ασυνόδευτο και χρειάζεται βοήθεια. Την πλησίασε και αναρωτήθηκε τί του θυμίζει. Όταν ρώτησε το όνομά της, η 10χρονη του απάντησε «Μαρκέλλα» και εκείνος θυμήθηκε την εξαφάνιση, καθώς είχε συγκρατήσει το όνομα.

Σύμφωνα, με την κυρία Κατερίνα Σεραφημίδου που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της όταν εντοπίστηκε στο πρατήριο «η κοπέλα έκλαιγε συνεχώς και ζητούσε τη μαμά της. Ήμουν μαζί της συνέχεια για να την ηρεμήσω. Τη ρώτησα τι της είχε συμβεί. “Με πήρε μια γυναίκα και μετά μου έβαλε χειροπέδες. Με πείραξαν… Πονάω, θέλω τη μαμά μου”», είπε η μάρτυρας στο thestival.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020, 20:32