[current-date]

Στη φυλακή η κατηγορούμενη για την αρπαγή της Μαρκέλλας

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε, μετά την απολογία της, η 33χρονη «κοκκινομάλλα» η οποία κατηγορείται για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης, στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Η απολογία της διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες. Ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, Ελένης Αναστασίου, η κατηγορούμενη φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες.

«Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την 10χρονη σε καμία περίπτωση για ανήλικα παιδιά», φέρεται να είπε στην απολογία της σύμφωνα με τον δικηγόρο της Βασίλη Νουλέζα που έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ακόμα:«Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα» .
«Έτσι όπως την πήρα έτσι θα την παρέδιδα».
«Ήμουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις) σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω «.
«Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη Όταν διάβασα σε Site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ».

Εις βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήλικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Διαψεύδει τον οικονομικό συμβιβασμό ο δικηγόρος της

Στο μεταξύ ο δικηγόρος της κατηγορούμενης διάψευσε μέσω ανάρτησης του το facebook τον ισχυρισμό του δικηγόρου της οικογένειας της Μαρκέλλας, Αλέξη Κούγια, ότι η πλευρά της 33χρονης ζήτησε συμβιβασμό με την αντίδικη πλευρά.

Όπως σημειώνει ο κ. Νουλέζας σε ανάρτησή του:

«Διαψεύδω τον κ Κούγια. Δεν υπήρξε καμία πρόταση οικονομικής αποζημίωσης. Στερείται βασιμότητας η είδηση περί δήθεν εξωδικαστικού συμβιβασμού.

»Δεν υπήρξε κατηγορηματικά καμία απολύτως πρόταση οικονομικής αποζημίωσης της οικογένειας της ανήλικης στον κ. ΚΟΥΓΙΑ που κατασκευάζει σενάρια για κτήση μεγαλύτερης ιδιοτελούς δημοσιότητας.
Υπήρξε πράγματι μια συντομότατη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων το προηγούμενο Σάββατο με αφορμή αρνητικούς προσβλητικούς σχολιασμούς του περί επαγγελματικής αξιοπρέπειας για εμένα ως Συνήγορο υπεράσπισης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 της προηγούμενης ημέρας που με θιγει καίρια ως Δικηγόρο, διαμαρτυρηθείς και ζητώντας να μην επαναληφθεί.
Μάλιστα αντέτεινε με διαβεβαίωσε ότι είχε ήδη επανορθώσει στην εκπομπή Πρωινοι Τύποι στονΑΝΤ.
Ανακοινώθηκε απλώς αόριστα στο πέρας της σύντομης τυπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας χωρίς να εξειδικευτεί να ειπωθεί κστι συγκεκριμένο η καλή πρόθεση προαίρεση της κατηγορούμενης να βοηθήσει όσο της το επιτρέπουν οι δυνάμεις της την Μαρκέλα που ζει σε εντελώς ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον που δήλωσε μετανιωμένη να επανορθώσει χωρίς αναφορά σε χρήματα.
Η εκ νέου τηλεφωνική επικοινωνία μας που ζήτησε για την Κυριακή ώστε να καθοριστεί τόπος συνάντησης και η ματαίωση μας της οφείλεται αποκλειστικά σε δική μου απόφαση λόγω και ανειλημμένων υποχρεώσεων μου ίοως χαρακτηριστικά έγραψα με μνμ. .
Έδωσα αναγκαστικά σήμερα στην δημοσιότητα το γραπτό μήνυμα μου που του απέστειλα 12.30 πμ την Κυριακή
Δεν ήμουν άλλωστε εξουσιοδοτημένος Δεν Είχα εντολή να καταθέσω οικονομικής πρόταση άραγε εντελώς ανυπόστατο ότι έσπευσε να δημοσιοποιήσει στα ΜΜΕ και στην συνέχεια την Δευτέρα 21.6 να στείλλει για τα προσχήματα εκ των υστέρων μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο μου.
Λυπούμαι και θλίβομαι για την αναξιοπρεπή εντελώς αντιδεοντολογική και απροσδόκητη επιθετική συμπεριφορά του αδίστακτου και ανειλικρινή όπως αποδεικνύεται κΚΟΥΓΙΑ αρχαιότερου συναδέλφου έναντι μου.
Όλοι κρινόμεθα για τις πράξεις μας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος»

Πηγή: Grtimes