23/10/2021

Σε σοκ το Λουτράκι από τον θάνατο τεσσάρων φίλων στο σπήλαιο

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 11:23

Σε σοκ το Λουτράκι από τον θάνατο τεσσάρων φίλων στο σπήλαιο - Τι έψαχναν

Σε σοκ βρίσκεται ακόμη η τοπική κοινωνία του Λουτρακίου από την τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα όπου τέσσερις άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι.

Οι σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρέθηκε μία γεννήτρια, και εικάζεται ότι ο θάνατος των τεσσάρων ατόμων προήλθε από τα καυσαέρια.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 35,37, 49 και 72 ετών -οι τρεις κάτοικοι Λουτρακίου και ο τέταρτος Ισθμίων, ανασύρθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, καθώς η σύζυγος του ενός άρχισε να ανησυχεί από την αργοπορία του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, που μίλησε στο Korinthostv.gr, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.

Πάντως από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως οι τέσσερις άντρες είχαν πληροφορίες πως στον χώρο των παλαιών αντιαεροπορικών υπόγειων καταφυγίων της διώρυγας της Κορίνθου υπήρχαν είτε θαμμένες λίρες από αντάρτες, είτε αρχαία αντικείμενα. 

 

Video – Φωτογραφίες: Korinthostv.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 11:32