23/01/2022

Ρασοφόρος σπάει πούλμαν με λοστάρι στη Σαντορίνη και γίνεται viral

Συνέβη στο τέλος Αυγούστου, αλλά τα βίντεο-ντοκουμέντα είδαν το φως της δημοσιότητας με καθυστέρηση δύο μηνών – κι έγιναν viral με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Και πώς να μην γίνουν, άλλωστε. Οταν ο πρωταγωνιστής είναι ένας ρασοφόρος εν βρασμώ ψυχής, ο οποίος σπάει ένα πούλμαν με το λοστάρι του, ποιός θα αντισταθεί στον πειρασμό να κάνει κλικ;

Ο τόπος του εγκλήματος ήταν η Σαντορίνη και οι πρωταγωνιστές ήταν δύο ρασοφόροι σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο και ένας δάσκαλος οδήγησης με τον μαθητή του σε πούλμαν της σχολής οδηγών.  Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε τον ρασοφόρο οδηγό του αγροτικού να βγαίνει προς στιγμήν θυμωμένος από το όχημα και αμέσως να το ξανασκέφτεται, να μπαίνει μέσα και να οδηγεί το αγροτικό μπροστά στο πούλμαν, εμποδίζοντάς το να κινηθεί.

Ο ρασοφόρος βγαίνει από το όχημά του με ένα λοστάρι κι αρχίζει να σπάει συστηματικά το πούλμαν, ενώ ο οδηγός ζητάει από τον μαθητή να τραβήξει βίντεο με το κινητό του, ενώ εκείνος ειδοποιεί την Αστυνομία φωνάζοντας «έλα βγρήγορα, ο παπάς μου σπάει το αυτοκίνητο!»

Η οργή του ρασοφόρου συνεχίζεται ακάθεκτη και στο δεύτερο βίντεο κι αφού έχει εκτονώσει την οργή του σε όλα τα τζάμια του πούλμαν, ακούγεται να φωνάζει: «Κι άμα πάρεις δίπλωμα, σφύρα μου!» 

Απολαύστε τον (κι αν τον πετύχετε πουθενά, καλυφθείτε).

 Μέρος α: «Μου σπάει το αυτοκίνητο!»