21/10/2021

Προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της 27χρονης που νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρή στην εντατική μετά τη γέννα

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 03:34

Ηλεία: Προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της 27χρονης που νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρή στην εντατική μετά τη γέννα

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της εγκύου που κατέληξε να είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά από την επέμβαση καισαρικής τομής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, διέταξε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου η 27χρονη Δώρα από το Βαρθολομιό, η οποία λίγη ώρα αργότερα αφότου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, διασωληνώθηκε και σήμερα παραμένει στην εντατική εγκεφαλικά νεκρή, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε κάποιο βεβαρημένο ιστορικό.

«Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.400 γραμμάρια, αλλά ενώ ο γιατρός τους είπε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία της, μετά τους είπε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ότι έχει διασωληνωθεί, και ότι εισήχθη στην εντατική.

Και από την ημέρα εκείνη μέχρι σήμερα για δέκα μέρες, το κορίτσι αυτό δίνει για τη ζωή του, παλεύει  να κρατηθεί στη ζωή, και πριν δύο μέρες δυστυχώς, η οικογένεια ενημερώθηκε ότι έχει νεκρώσει ο εγκέφαλός της», δήλωσε μεταξύ η άλλων για το περιστατικό η κ. Παναγοπούλου.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας εδώ και 10 μέρες δεν έχει εξηγήσει η διοίκηση του νοσοκομείου τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Ο ένας μεταθέτει τις ευθύνες στον άλλον, κανείς δεν δίνει σαφείς απαντήσεις και συγκεκριμένες» κατέληξε.

 

Πηγή: Tempo24.news

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 03:41