18/10/2021

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Οι πράσινοι μέσα από βίντεο που ετοίμασαν ζητούν από τον κόσμο τους να παρευρεθούν στο κλειστό και να ενισχύσουν την ομάδα τους χωρίς ακρότητες.

Παράλληλα, έπειτα από συσκέψεις που έγιναν αποφασίστηκε να τηρηθούν τα ίδια μέτρα ασφαλείας με εκείνα του ντέρμπι στις γυναίκες. Ο Παναθηναϊκός θα διαθέσει περίπου 1000 εισιτήρια, ενώ η κερκίδα πίσω από τους πάγκους θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.: “Ανακοινώθηκαν τα μέτρα του αγώνα  βόλεϊ ανδρών Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού την Κυριακή στις 16:45 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Από τις αρμόδιες αρχές αποφασίστηκαν τα εξής:

Α) Από τη γηπεδούχο ομάδα να εκδοθούν εως 1000 εισιτήρια για αγώνα τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο στους φιλάθλους της.

Β) Για την είσοδο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας θα χρησιμοποιηθεί η θύρα 3 ενώ η είσοδος των επισήμων,  δημοσιογράφων και κατόχων προσκλήσεων η θύρα 1 του Κ.Γ. Θωμά, οι οποίες βρίσκονται στη Βόρεια πλευρά της εγκατάστασης και θα ανοίξουν στις 15:15.

Γ) Θα τοποθετηθεί, με μέριμνα και ευθύνη του Παναθηναϊκού  ένα εκδοτήριο για τη διάθεση – πώληση εισιτηρίων κατά ημέρα του αγώνα, εξωτερικά της θύρας 3 του Γυμναστηρίου.

Δ) Η κερκίδα όπισθεν της Γραμματείας και των πάγκων των  αγωνιζομένων ομάδων θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας”.

 

Πηγή sport24.gr