20/01/2022

Ο Δημήτρης Αποστόλου έστειλε εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα

Ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας φαίνεται να βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ Room Service πλιζ, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει βγει στον αέρα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό: «Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει κάνει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ, στο οποίο ζητά να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά. Μεταξύ άλλων αναφέρει γιατί δεν ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά. Έχουν δει τα τρέιλερ του Room Service Pliz και καταθέτουν στο εξώδικο ότι είναι το σίκουελ του Κόκκινου Δωματίου. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε επίσης ότι ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας «Δεν μιλιούνται εδώ και χρόνια και μάλιστα, λίγα χρόνια πριν, που ήταν να βγει σε ταινία το Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή και πάλι ο Δημήτρης Αποστόλου δεν επέτρεψε εάν δεν εισέπραττε τα πνευματικά δικαιώματα και δεν συμμετείχε στη συγγραφή της ταινίας. Δεν βγήκε ποτέ η ταινία».

 

Πηγή: govastileto.gr