04/08/2021

Ολοι τους και μόνος του τράβηξαν Boeing 35 τόνων

Είναι από αυτά που σου λένε και δεν τα πιστεύεις, παρά μόνο αν τα δεις. Κι ευτυχώς που υπήρξε κάμερα και κατέγραψε την εντυπωσιακή -αν μη τι άλλο- προσπάθεια του Δημήτρη Ράλλη, μέλους της ομάδας ΕΚΑΜ της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια του 4ο Plane Pull στην Ελλάδα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που πραγματοποιήθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», έγραψε ιστορία.

Ο Ράλλης, κατάφερε μόνος του να τραβήξει ένα Boeing 737- 400, του στόλου της ΑIR MEDITERRANEAN, το οποίο άδειο ζυγίζει 34.817 κιλά (!!!), αεροσκάφος που επίσης τράβηξαν 14 ομάδες των 20-30 ατόμων.

Κοινός σκοπός όλων ήταν η συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας, μέσω των οποίων, το 2018 υποστήριξε πανελλαδικά 27.121 παιδιά με προβλήματα υγείας και τις οικογένειές τους! (Κινητές Ιατρικές Μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, Προληπτική Ιατρική με 3 Κινητές Μονάδες, Στήριξη νοσηλευόμενων Παιδιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, Στήριξη Παιδιών με προβλήματα Υγείας, Παιδιατρική Κατ΄Οίκον Νοσηλεία, Φροντίδα στο Σπίτι, Φιλοξενία Οικογενειών με παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας).

Ανάμεσα στις ομάδες που συμμετείχαν, ήταν και η ομάδα του αεροδρομίου, με σύνθημα «Τι τραβάμε… για το Χαμόγελο!».

Πιο γρήγορη ομάδα, που τράβηξε το αεροσκάφος, αναδείχθηκε η GOLDAIR HANDLING, πιο αργή «ΤO ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και πιο ενθουσιώδης του ΣΕΤΕ.