08/12/2021

Οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα ζητούν δικαίωση για τη δολοφονία του γιου τους

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε δύο μέρες από τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες από τις πάνοπλες αλβανικές δυνάμεις, Renea, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 

Οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ευανθία και Γιάννης, εδώ και έναν χρόνο ζουν τον δικό τους Γολγοθά περιμένοντας με αγωνία να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία από τις Αλβανικές Αρχές, προκειμένου να μάθουν για ποιο λόγο προχώρησαν στη δολοφονία του γιου τους επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του ThessToday.gr, η μητέρα του Κατσίφα με δάκρυα στα μάτια λέει: “Θέλω να δικαστούν όλοι. Να πληρώσουν το τίμημα του παιδιού μου. Να αθωωθεί το παιδάκι μου, ο λεβέντης μου”.

Από τη μεριά του ο πατέρας του Κατσίφα αναρωτιέται για τη δολοφονία του γιου του λέγοντας: “Γιατί τον σκότωσαν; Ποιος ο λόγος;”.

Οι γονείς του δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον άδικο και βίαιο θάνατο του. Για να νιώθουν την παρουσία του γιου τους συνεχώς, έχουν γεμίσει το σπίτι με φωτογραφίες του. Ειδικότερα, πάνω στο κρεβάτι του έχουν βάλει μία φωτογραφία του, ενώ ακριβώς από πάνω υπάρχει ένα μεγάλο κάδρο με πολλές φωτογραφίες του Κωνσταντίνου. Επίσης, στους τοίχους δίπλα από το κρεβάτι υπάρχει η ελληνική σημαία, καθώς και τα στρατιωτικά του ρούχα.

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Προκαλούν οι Αλβανοί εξτρεμιστές

Με ανάρτηση τους σε “πατριωτική” ιστοσελίδα, όπως τη χαρακτηρίζουν, γράφουν:

“Στις 26 Οκτωβρίου θα έρθουν στην Αλβανία Έλληνες εξτρεμιστές για το μνημόσυνο του Έλληνα εξτρεμιστή Κατσίφα. Σας καλούμε για μπλόκο στην Κακαβιά. Όποιος θέλει στις 26 Οκτωβρίου θα γίνει η διαδήλωση. Καλούμε κάθε πατριώτη. Μπλόκο στους Έλληνες εξτρεμιστές που θέλουν να μπουν στην Αλβανία. Διαδώστε το”.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του ThessToday.gr:

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ThessToday.gr