25/01/2022

Νεσχάν Μουλαζίμ: Χέρι-χέρι με τον καλό της λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Τον χορό του Ησαΐα ετοιμάζεται να χορέψει η Νεσχάν Μουλαζίμ. Η μελαχρινή καλλονή εδώ και περίπου έναν χρόνο είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία και πολίστα Στέλιο Πολογεώργη ο οποίος κατάγεται από τα Σφακιά Κρήτης.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στα Χανιά και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό επισημοποίησαν τη σχέση τους και αντάλλαξαν βέρες, ενώ συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν οι οικογένειές τους, δείχνοντας ότι η γνωριμία τους έχει μπει σε νέες, πιο σοβαρές βάσεις.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Στέλιος Πολογεώργης έχουν αποφασίσει να κάνουν συμμέτοχους στη χαρά τους και τις δύο οικογένειες σε Ελλάδα και Τουρκία, γι’ αυτό δεν θα κάνουν έναν γάμο, αλλά δυο!

Ο πρώτος γάμος αναμένεται να γίνει στα Χανιά, όπου θα ακολουθήσει τρικούβερτο κρητικό γλέντι και έπειτα από λίγο καιρό θα ακολουθήσει γάμος και στην Τουρκία, απ’ όπου κατάγεται το γνωστό μοντέλο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι να κάνει τις βόλτες του χεράκι-χεράκι σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί και όπως βλέπεις αποτελούν ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι!

Πηγή: govastileto.gr