08/12/2021

Νέες μαρτυρίες για το πτώμα που έπεσε φλεγόμενο από τον 4ο όροφο

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020, 15:32

Θεσσαλονίκη: Νέες μαρτυρίες για το πτώμα που έπεσε φλεγόμενο από τον 4ο όροφο

Σε μια 36χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Γεωργία, ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της εκκλησίας του Αγ. Αθανασίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 36χρονη, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έπεσε φλεγόμενη από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην πρασιά. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το σώμα τη στιγμή που είχε καταλήξει στο έδαφος, συνέχισε να καίγεται.

«Βγήκε ένας κύριος ο οποίος μένει πίσω στην πρασιά, άκουσε έναν θόρυβο πτώσης βαρύ αντικειμένου με διαφορά χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να ακουστεί κάποια έκρηξη από γκαζάκι, κουζίνα, αέριο κλπ» δήλωσε. «Το μόνο που είδε είναι να κείτεται στην πρασιά μια άμορφη ανθρώπινη μάζα, η οποία έβγαζε καπνό» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία έτυχε να είναι κοντά στο σημείο καθώς πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα άλλο έλεγχο σε στάση λεωφορείου. «Βγήκαν κάποιοι μάστορες οι οποίοι ήταν στην οικοδομή, άκουσαν τον θόρυβο, είδαν το πτώμα και ειδοποίησαν την αστυνομία από το μπαλκόνι. Εκείνοι έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά από το σώμα, χωρίς να προλάβουν κάτι άλλο» πρόσθεσε.

Επί τόπου παραμένουν δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος και θα διαπιστώσει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Πηγή: grtimes.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020, 15:42