25/01/2022

Νέα στοιχεία από το κινητό της κατηγορούμενης

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, 16:38

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία από το κινητό της κατηγορούμενης

Σημαντικά ευρήματα φέτεται να έκρυβε το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Από την εφαρμογή γεωεντοπισμού που βρέθηκε στο κινητό της οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν πως η κατηγορούμενη είχε τοποθετήσει GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας προκειμένου να ελέγχει που βρίσκεται ανα πάσα στιγμή.

Επίσης στο κινητό της έχουν σύμφωνα με πηροφορίες, καταχωρηθεί με ημερομηνία 22 Ιουνίου 2019 εικόνες από την είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η Ιωάννα. Ενώ σε άλλη φωτογραφία, με ημερομηνία 25 Ιουνίου 2019, απεικονίζεται χάρτης με συντεταγμένες από την περιοχή της Καλλιθέας σε πολύ κοντινό σημείο από τον τόπο εργασίας της Ιωάννας.

Μια ακόμη φωτογραφία από το κινητό της δείχνει τις επιλογές εταιριών ταξί και ραδιοταξί την οποία και χρησιμοποίησε για να κλείσει το επίμαχο ραντεβού για την Καλλιθέα.

Επίσης στο κινητό της τηλέφωνο έχουν βρεθεί καταχωρημένες φωτογραφία με ημερομηνία 8 Μαΐου 2020 με κατάστημα στο Περιστέρι που πουλά περούκες και με ημερομηνία 16 Μαρτίου 2019 φωτογραφίες με οδηγίες για το πού βρίσκεται κατάστημα που πουλά πομπούς.

Όσον αφορά το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της εικάζεται ότι μπορεί να πρόκειται για πληροφορίες από χαρτομαντεία τις οποίες είχε σημειώσει στο χαρτί η κατηγορούμενη. Αυτές, δεν βγάζουν σαφές νόημα, περισσότερο μοιάζουν με ακατάληπτες σκέψεις και φράσεις, ενώ το «ΧΑΛ» που βρέθηκε σημειωμένο εικάζεται ότι μπορεί να συνδέεται με τράπουλα χαρτομαντείας γνωστή με αυτά τα ίδια αρχικά, «ΧΑΛ».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, 17:06