20/10/2021

«Μην πάτε ποτέ στην Σαντορίνη»: Σκληρή κριτική σε Youtuber που «θάβει» την Ελλάδα

H σταρ του Youtube, Χάλεϊ Παμ, επισκέφτηκε πρόσφατα την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Σαντορίνη και όπως περιγράφει η ίδια την εμπειρία της σε βίντεο δεν της άρεσε καθόλου και αποτρέπει τον οποιονδήποτε από το να επισκεφτεί το νησί.

Σύμφωνα με όσα μοιράστηκε με τους 2 εκατομμύρια συνδρομητές της, μπέρδεψαν τις πτήσεις της και την κράτηση στο ξενοδοχείο ενώ υποστηρίζει πως αρρώστησε εξαιτίας του νησιού.

Το βίντεο έχει πάνω από 7.000 dislikes και εκατοντάδες σχόλια από Έλληνες οι οποίοι την αποκαλούν κακομαθημένη και «προνομιούχα».

 «Μην πάτε στην Σαντορίνη, δεν υπάρχει καν παραλία. Σας προτείνω να μην πάτε στην Ελλάδα» λέει η Παμ στο βίντεό της. «Όχι μόνο παλεύουν οικονομικά, τόσο οι κάτοικοι όσο και η κυβέρνηση της χώρας, αλλά δεν είναι και καθόλου διασκεδαστικά».

Ακόμη εκφράζει το παράπονο ότι το νησί δεν είναι όπως φαίνεται στο Instagram.

«Σε περίπτωση που δείτε τις φωτογραφίες στο Instagram και θελήσετε να πάτε, μην το κάνετε. Δεν έχει καμία σχέση με το πως φαίνεται στις φωτογραφίες».

«Δεν υπάρχει κάτι να κάνετε εκεί. Δεν έχει καν παραλία. Είναι απλά ένας γκρεμός. Έχει μαγαζιά αλλά δεν μπορείς να ψωνίσεις τίποτα επειδή έχει απίστευτο κόσμο» συνεχίζει.

Και φυσικά τα σχόλια κάτω από το βίντεο πήραν φωτιά

Μάλιστα είπε πως ξόδεψε χιλιάδες δολάρια χωρίς ιδιαίτερο λόγο και απέκτησε και σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα που ως παρθένα δεν θα έπρεπε να το είχε πάθει.

«Περιμένω να κάνω σεξ μετά τον γάμο και, παρ′ όλα αυτά το αιδοίο μου τιμωρείται; Γιατί να μου τύχει εμένα αυτό;».

Και φυσικά άφησε άφωνους τους συνδρομητές της οι οποίοι άρχισαν να την κάνουν unfollow σοκαρισμένοι από όλα όσα δήλωσε.

πηγή: Insider.