26/10/2021

Με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο

Κυριακή, 17 Μαΐου 2020, 01:02

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο

“Η Ελένη δεν γυρνάει, όποια και να ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, στον βαθμό που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών. Θέλω τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια, όσο ζεις να παραμείνεις μέσα στη φυλακή για να πάρουν και παράδειγμα οι εν δυνάμει βιαστές και δολοφόνοι που καιροφυλακτούν έξω, να φοβηθούν και να μην τολμήσουν ξανά να αφαιρέσουν με τόσο μαρτυρικό και βίαιο τρόπο μία ανθρώπινη ζωή”, είπε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου.

“Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη. Σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους. Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου” τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Για τη διαδικασία της δίκης η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη, ενώ υποστήριξε την Εισαγγελέα λέγοντας ότι: “Απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα”.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε στη συνέχεια για τους δράστες αλλά και τους γονείς τους, ενώ ο θείος της τόνισε ότι εάν υπήρχε μια μικρή μεταμέλεια από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση.

Διαβάστε επίσης:

Ένοχοι για δολοφονία και βιασμό

Ισόβια στους δολοφόνους της Τοπαλούδη

Ερευνάται ο ρόλος ψυχιάτρου στην υπόθεση Τοπαλούδη

Τοπαλούδης: Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος του 1.85, που ήταν η Ελένη μας

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Μαΐου 2020, 01:04