25/01/2022

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πρώην σύζυγό της στο Ηράκλειο

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αναμενόταν να οδηγηθεί, το μεσημέρι της Δευτέρας μία γυναίκα 31 ετών, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε την Κυριακή με μαχαίρι τον εν διαστάσει σύζυγό της, 59 ετών, με τον οποίο έχει τρία παιδιά.

Η κατηγορούμενη βρισκόταν έξω από το Κέντρο Αστέγων στην περιοχή της Αλικαρνασσού, όπου σε κατάσταση πανικού τραυμάτισε θανάσιμα τον πρώην σύζυγό της, ύστερα από έντονο καυγά που είχαν για προσωπικούς λόγους. Ασθενοφόρο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

 Στο σημείο τους εγκλήματος έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε την πράξη της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν αμέσως και το μοιραίο μαχαίρι, το οποίο εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση και ταυτοποίηση αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατηγορούμενη είχε επί σειρά ετών προβλήματα στη σχέση της με το θύμα. Το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά, κάτι που ήταν γνωστό στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον τους. Η γυναίκα ανέφερε ότι το θύμα της φερόταν άσχημα και ότι την χτυπούσε, ισχυρισμός που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών για την πιστότητά του.

Η κατηγορούμενη έχει τρία παιδιά, το μικρότερο εκ των οποίων είναι έξι ετών.