20/10/2021

Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας η φοιτήτρια που έκανε πάρτι ενώ είχε κορωνοϊό

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020, 13:48

Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας η φοιτήτρια που έκανε πάρτι ενώ είχε κορωνοϊό

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την φοιτήτρια που ενώ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη προ ημερών από το Λονδίνο, όπου παρουσιάζει υψηλά ποσοστά κρουσμάτων και θυμάτων του κορωνοϊού, η ίδια δεν έμεινε σε καραντίνα ως όφειλε, αλλά αντιθέτως έκανε πάρτι στον κήπο της βίλας που διατηρεί η οικογένεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φοιτήτρια είναι κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας, η οποία όπως φαίνεται, δεν γνώριζε ότι είχε κορωνοϊό καθώς αρχικά ήταν ασυμπτωματική. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ ταξίδεψε στη χώρα μας με έκτακτη πτήση από το Λονδίνο προς Βουλγαρία και στη συνέχεια πέρασε οδικώς τα σύνορα για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, δεν έγινε τεστ κορωνοϊού καθώς ήρθε από μία χώρα (Βρετανία) που είναι σε δεύτερη θέση παγκοσμίως με 40.968 θανάτους από τον κορωνοϊό.
Εκείνο που έγινε γνωστό είναι ότι της έγινε αυστηρή σύσταση να παραμείνει σε καραντίνα, κάτι που ισχύει για όσους εισέρχονται στην Ελλάδα, ωστόσο, η ίδια δεν τήρησε τον 14ήμερο κατ’ οίκον εγκλεισμό και σ’ αυτό το διάστημα έκανε το πάρτι στον κήπο της βίλας της.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πολλοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μετέχοντες στο πάρτι κι αναμένονται τα αποτελέσματα των 30 και περισσοτέρων τεστ που υποβλήθηκαν τα άτομα αυτά, αλλά κι άλλοι, που ήρθε σε επαφή μαζί τους η κοπέλα, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο εξοχικό της οικογένειας στην Χαλκιδική στο οποίο έκανε κι ολιγοήμερες διακοπές.

Όταν η φοιτήτρια παρουσίασε συμπτώματα και υπεβλήθη έλεγχο, καθώς είχε υψηλό πυρετό και βήχα που επέμενε, διαπίστωσε ότι είχε κορωνοϊό. Η κοπέλα, είχε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα καθώς νοσηλεύτηκε και αποθεραπεύτηκε. Πλέον ο έλεγχος γίνεται στις επαφές που είχε η ίδια ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες την ιχνηλάτηση των επαφών της.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020, 13:49