05/12/2021

Κουκάκι: Βρέθηκε DNA τεσσάρων ατόμων στην κατάληψη, αλλά όχι των αδελφών Ινδαρέ

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για τις καταλήψεις σε Ματρόζου, Παναιτωλίου και Αρβάλη οδήγησαν στην ταυτοποίηση ενός 37χρονου γνωστού αντιεξουσιαστή, μίας 25χρονης Ιταλίδας, μίας 17χρονης και ενός 40χρονου, σεσημασμένου για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, η ταυτοποίηση τεσσάρων σεσημασμένων ατόμων είναι το νέο στοιχείο που προκύπτει από τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων σχετικά με την κατάληψη στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 37χρονο γνωστό αντιεξουσιαστή, ο οποίος φέρεται να είναι διαχειριστής των τριών καταλήψεων στο Κουκάκι -της οδού Ματρόζου, της Παναιτωλίου και της Αρβάλη. Στην κατάληψη της οδού Ματρόζου βρέθηκαν ακόμη τα αποτυπώματα 25χρονης Ιταλίδας, η οποία είχε συλληφθεί για επίθεση σε ομάδα της ΟΠΚΕ στην περιοχή της Ομόνοιας, το 2018.

Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν και μία 17χρονη, που συνελήφθη στην κατάληψη της Παναιτωλίου, αλλά και έναν 40χρονο, σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών.

Δεν έχουν εντοπίσει όμως, αποτυπώματα των δύο γιων του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ -του 26χρονου ασκούμενου δικηγόρου και του μικρότερου αδελφού του, φοιτητή της Πάτρας, τους οποίους συνέλαβαν μαζί με τον πατέρα τους, εισβάλλοντας στο σπίτι τους, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και αντιδράσεων από πολίτες, ακτιβιστές, καλλιτέχνες και περίοικους.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένουν τα αποτελέσματα του εργαστηρίου DNA της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, καθώς υπάρχει ένα άτομο που πετούσε αντικείμενα κατά των αστυνομικών στη διάρκεια της επιχείρησης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αν και το άτομο αυτό φορούσε γάντια, οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εντοπίσουν DNA