29/11/2021

Καρέ-καρέ η δράση πολυμελούς σπείρας στο κέντρο της Αθήνας

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020, 16:48

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η δράση πολυμελούς σπείρας στο κέντρο της Αθήνας

Βίντεο-ντοκουμέντο που αποτυπώνουν τη δράση μίας πολυμελούς σπείρας στο κέντρο της Αθήνας έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για μία συμμορία για την εξάρθρωση της οποίας στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν συνολικά 70 άτομα, εκ των οποίων τα 43 προφυλακίστηκαν. Μάλιστα, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται 60 ακόμα συνεργοί τους. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί περισσότερες από 405 κλοπές και ληστείες, ενώ διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 300 αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

Οι δράστες διέπρατταν ληστείες και κλοπές από διερχόμενους πολίτες και τουρίστες, κλοπές από διαμερίσματα και σταθμευμένα οχήματα, κλοπές οχημάτων, καθώς και συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Η δράση της οργάνωσης εντοπίστηκε κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στις περιοχές Εξαρχείων, Ομονοίας, Ακροπόλεως και Συντάγματος. Με την πρόοδο των ερευνών εξακριβώθηκε η επέκταση της δράσης της και σε άλλες περιοχές όπως των Αμπελοκήπων, του Νέου Ψυχικού, του Χαλανδρίου και του Πειραιά.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020, 16:48