01/12/2021

Η Hillary και η Chelsea Clinton στο πλευρό της Meghan Markle

H Meghan Markle το τελευταίο διάστημα δέχεται έντονη επίθεση από τα media επειδή προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα ΜΜΕ – πράγμα που ο Τύπος δεν δέχεται εξαιτίας του τίτλου εκείνης και του συζύγου της, πρίγκιπα Harry.

Η Hillary Clinton μιλώντας στους «The Sunday Times» του Λονδίνου τόνισε πως ο τρόπος που χειρίζεται ο Τύπος τη Meghan είναι ανεξήγητος και πρόσθεσε: Αν η εξήγηση είναι ότι είναι διαφυλετική, τότε είναι ντροπή σε όλους».   

Από την άλλη η κόρη της Hillary, Chelsea υποστήριξε πως η σκληρότητα του Τύπου απέναντι στην Meghan μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι εκείνη σπάει τα καλούπια.

«Θεωρώ πως αυτό οφείλεται στο ότι η Meghan πριν γίνει σύζυγος του Harry, είχε μια πετυχημένη καριέρα. Διαθέτει φωνή που ευτυχώς συνεχίζει να χρησιμοποιεί. Όποιος έχει θάρρος να σπάει το «κατεστημένο», δέχεται κριτική. Έχουμε δει επανειλημμένως το μοτίβο. Δεν την γνωρίζω, αλλά ως κάποια που την σέβεται, είμαι ευγνώμων που επιμένει, δεν υποκύπτει και κάνει το έργο που νιώθει πως καλείται να πραγματοποιήσει. Επίσης δεν έχει την διάθεση να δεχθεί bullying», ανέφερε η ίδια. 

Πηγή: govastileto.gr