23/01/2022

Η Emirates ψάχνει για πιλότους στην Αθήνα – Τι πρέπει να κάνετε και τι παροχές προσφέρουν

Αν είστε πιλότος, αυτή η είδηση σας ενδιαφέρει. Η Emirates θα πραγματοποιήσει Open Day στην Αθήνα με σκοπό να προσλάβει έμπειρους και τεχνικά καταρτισμένους πιλότους.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις με τους πιλότους θα γίνουν στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (Λεωφόρο Συγγρού 89-93, 11745) στην Αθήνα, σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. και στις 2 μ.μ. και αύριο, 12 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. ακριβώς, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το Open Day για Πιλότους είναι μία ιδανική ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη διαδικασία πρόσληψης, να γνωρίσουν την ομάδα της Emirates και να ενημερωθούν σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει η αεροπορική, και για τη ζωή και τη δουλειά στο Ντουμπάι, αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι οι πιλότοι μπορούν να επισκεφτούν τις ενημερωτικές συνεδρίες χωρίς προηγούμενη εγγραφή. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να καταφθάσουν στο σημείο την ώρα που ξεκινάει η ενημερωτική συνάντηση και να την παρακολουθήσουν. Η Emirates προσκαλεί επίσης και τους συζύγους των πιλότων στις παρουσιάσεις για να μάθουν πληροφορίες για τη ζωή στο Ντουμπάι, τα σχολεία – εάν έχουν παιδιά- και ό,τι άλλο αφορά την οικογενειακή ζωή στην πόλη.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που δεν μπορούν να παρευρεθούν τις ημέρες των συνεδρίων αλλά ενδιαφέρονται για να εξελίξουν την καριέρας τους με την Emirates μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εδώ.

Παροχές 

Ως πιλότοι της Emirates, οι υποψήφιοι θα διαμένουν στο Ντουμπάι, και θα έχουν τις εξής παροχές, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

  • Ανταγωνιστικό μισθό χωρίς φόρους στο Ντουμπάι
  • Διαμονή που παρέχεται από την εταιρεία στο κέντρο της πόλη (διαμέρισμα / μονοκατοικία)
  • Ασφάλιση ζωής, ατυχήματος, ασθένειας και οδοντιατρική κάλυψη
  • Συνολικό επίδομα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για παιδιά ηλικίας 4 έως 19 ετών
  • Ετήσια άδεια 42 ημερολογιακών ημερών (για επιβατικές πτήσεις)
  • Παραλαβή από και προς το αεροδρόμιο από το σπίτι στο Ντουμπάι
  • Δυνατότητα για ετήσιο μπόνους
  • Ένα «δωρεάν» ετήσιο εισιτήριο για τον πιλότο και την οικογένειά του
  • Ταξιδιωτικές παροχές για τον πιλότο, την οικογένεια και φίλους
  • Platinum εκπτωτική κάρτα για περισσότερα από 600 καταστήματα και υπηρεσίες στο Ντουμπάι και το εξωτερικό

Η Emirates παρέχει επίσης θέσεις εργασίας όπως Εκπαιδευτές Πτήσεων και Επικεφαλής Εκπαίδευσης, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες στους πιλότους που θέλουν να ενισχύσουν τη καριέρα τους.

Η Emirates διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους της βιομηχανίας με περισσότερα από 270 επιβατικά αεροσκάφη Airbus A380 ή Boeing 777, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία θα συνεχίσει να αυξάνει το μέγεθος του στόλου της και να επεκτείνει το δίκτυό της, το οποίο φτάνει ήδη σε 158 προορισμούς, σε 85 χώρες και στις έξι ηπείρους. Πετά καθημερινά και απευθείας από Αθήνα στο Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη.