22/10/2021

Η εμφάνιση – έκπληξη του Ροντ Στιούαρτ σε γάμο που παραλίγο να αναβληθεί και η καντάδα στη νύφη

Ο γάμος ενός ζευγαριού παραλίγο να καταστραφεί, αλλά στο τέλος, ο Ροντ Στιούαρτ ήταν εκεί για να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα.

Οι Sharon Cook και Andrew Aitchison εδώ και έναν χρόνο σχεδίαζαν τον γάμο τους στο Λας Βέγκας, στο Caesars Palace, αλλά η πτώχευση του ταξιδιωτικού ομίλου, Thomas Cook μεταξύ άλλων και της αεροπορικής εταιρείας, γέννησε αμφιβολίες για το αν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η γαμήλια τελετή, σύμφωνα με τη Metro.co.uk.

Ευτυχώς, οι υπεύθυνοι του Caesars Palace πήραν την υπόθεση στα χέρια τους για να διασφαλιστεί ότι όλα θα γίνουν βάσει του σχεδίου. Έκλεισαν άλλη πτήση με τη Delta για το ζευγάρι και τους 14 φίλους και μέλη της οικογένειάς τους.

Και υπήρξε μία ακόμη έκπληξη για το ζευγάρι, στον γάμο τους τραγούδησε ο Ροντ Στιούαρτ, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη για μία σειρά συναυλιών.

Τη Δευτέρα, χάσαμε τα πάντα για τον γάμο των ονείρων μας στο Λας Βέγκας. Μετά την Τετάρτη μας τηλεφώνησαν από τη Delta και μας είπαν ότι θα μας βοηθήσουν, είπε η Aitchison. Μας έφεραν πίσω το όνειρο.
Ήταν απίστευτο, τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ