07/12/2021

Ηλικιωμένη ήρθε τετ α τετ με τον διαρρήκτη στο σπίτι της στη Φθιώτιδα

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 17:03

Ηλικιωμένη ήρθε τετ α τετ με τον διαρρήκτη στο σπίτι της στη Φθιώτιδα

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της τοπικής Κοινότητας Μάκρης στο Δήμο Μακρακώμης, από την απόπειρα διάρρηξης  που έγινε μέρα μεσημέρι σε σπίτι του χωριού.

Συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (20/5) άγνωστος δράστης επιχείρησε να μπει σε διώροφο σπίτι της περιοχής, όμως, έγινε αντιληπτός από την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια, που διαπίστωσε εγκαίρως ότι η σίτα της κεντρικής πόρτας ήταν παραβιασμένη.

Ενώ η ηλικιωμένη φώναζε στην κόρη της να ελέγξει το σπίτι, πετάχτηκε από το μπάνιο ένας άνδρας που φορούσε κόκκινο καπέλο και σκούρα ρούχα, ο οποίος την απώθησε βίαια, βγήκε έξω από το σπίτι και πηδώντας από τη μάντρα εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα κτήματα, ο δράστης ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας συνεργός του, με τον οποίο εξαφανίστηκε με ταχύτητα προς αγροτικό δρόμο.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα και τα περιπολικά του ΑΤ Σπερχειάδας για να αναζητήσουν τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόλαβε να αρπάξει κάτι από το σπίτι.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 17:03