22/10/2021

Ευρωπαϊκό πόλο: Οι αποστολές των Εθνικών ομάδων

Τόσο ο Θοδωρής Βλάχος, όσο και ο Γιώργος Μορφέσης ανακοίνωσαν τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα έχουν στη διάθεσή τους.

Στους άνδρες ουσιαστικά είναι η ίδια αποστολή με αυτή του πρόσφατου παγκοσμίου πρωταθλήματος. Τόσο ο Σκουμπάκης, όσο και ο Δερβίσης είναι στην 13άδα ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.

Έτσι, στην αποστολή των Ανδρών, μετέχουν οι: Μανώλης Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Αντίθετα, στις γυναίκες έχουμε πολλές αλλαγές. Με δεδομένη την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Ασημάκη οι άλλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το Παγκόσμιο είναι η παρουσία των Χρυσή Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μυρία Μυριοκεφαλιτάκη και της Βασιλικής Διαμαντοπούλου.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας Γυναικών είναι οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Χριστίνα Κότσια, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη.

Πηγή sport24.gr