29/11/2021

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τους κατοίκους του Αιγίου από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020, 16:40

«ΟΠΑΠ στη Γειτονιά»: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τους κατοίκους του Αιγίου από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου

Οι τέσσερις κινητές μονάδες του προγράμματος «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά» συνεχίζουν το ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις στο κοινό.

Το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής, το οποίο υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο Αίγιο. Συγκεκριμένα, οι κινητές μονάδες, στις οποίες πραγματοποιούνται τα διαγνωστικά check ups, θα παραμείνουν και τις πέντε ημέρες στο Λιμάνι του Αιγίου, στην περιοχή Μυρτιά. Εκεί, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε γενική παιδιατρική εξέταση, έλεγχο δοντιών και ματιών, καθώς και εξέταση ΩΡΛ. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με τη συμβολή των κατά τόπους Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων και των τοπικών φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στοιχεία επικοινωνίας και πληροφορίες για το πρόγραμμα στους κατά τόπους συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ.

Δωρεάν εξετάσεις σε 29.860 συμμετέχοντες

Μικροί και μεγάλοι σε όλη την Ελλάδα έχουν αγκαλιάσει το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», το οποίο υλοποιείται εφέτος για τρίτη συνεχή χρονιά. Μέχρι σήμερα, οι κινητές μονάδες του προγράμματος έχουν επισκεφθεί 178 περιοχές, όπου συνολικά 29.860 συμμετέχοντες έχουν υποβληθεί σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020, 16:43