20/10/2021

Δείτε εικόνες από το «The Mall» από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των εμπορικών κέντρων

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, 12:48

Δείτε εικόνες από το «The Mall» από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των εμπορικών κέντρων

Φωτογραφίες / Βίντεο: Νίκος Χριστοφάκης

Φορώντας γάντια και μάσκες, οι εργαζόμενοι των εμπορικών καταστημάτων το πρωί της Δευτέρας, σήκωσαν ρολά, έπειτα από σχεδόν δύο μήνες που ανακοινώθηκε το υποχρεωτικό κλείσιμο των μαγαζιών σε όλη τη χώρα, λόγω κορωνοϊού.

Ο φακός του zougla.gr βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο «The Mall» και αποτύπωσε την εικόνα των μαγαζιών μέσα στο εμπορικό, ξεκινώντας από τα μέτρα που έλαβαν οι εργαζόμενοι για την ασφάλειά τους μέχρι και τα αντισηπτικά που είναι τοποθετημένα σε διάφορα σημεία για τους καταναλωτές.

Στις εισόδους του εμπορικού κέντρου, έχουν τοποθετηθεί θερμικές κάμερες για να μετρούν την θερμοκρασία του σώματος των διερχομένων ενώ σε περίπτωση που παρατηρηθεί ότι κάποιος πολίτης έχει υψηλό πυρετό, τότε απομονώνεται από τους υπόλοιπους και αντιμετωπίζεται ως ύποπτο περιστατικό κορωνοϊού για την ασφάλεια των υπολοίπων ατόμων που βρίσκονται στο χώρο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για να εισέλθουν οι πελάτες σε μεγάλα εμπορικά κέντρα είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας, καθ’ όλη τη διάρκεια που θα βρίσκονται στο εσωτερικό μέρος.

«Είμαστε έτοιμοι για να λειτουργήσουμε και να υποδεχτούμε τον κόσμο που θα έρθει, Περιμένουμε αρκετούς πολίτες να μας επισκεφθούν και να κάνουν τα ψώνια τους», λέει στο φακό του zougla υπάλληλος του εμπορικού κέντρου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, 12:52