01/12/2021

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν θα κάνω οικογένεια!»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα το μεσημέρι της Τρίτης.

Η ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» και υποδύεται την Jacqueline Kennedy.

H ίδια όταν ρωτήθηκε για τον άνδρα των ονείρων της δήλωσε: « Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα, όπως και σε μια γυναίκα και γενικά σε έναν άνθρωπο είναι η ευφυΐα και η καλοσύνη. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο που να μου αρέσει το μυαλό του. Να είναι καλός άνθρωπος, να είναι δίκαιος, ακόμη κι αν η αδικία είναι μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Να είναι λεοντόκαρδος».

Ενώ, όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν θα κάνει ποτέ οικογένεια, η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια. Δεν έχω πει ποτέ άλλωστε ότι θα κάνω οικογένεια. Τώρα αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, που τον αγαπούσα πολύ, που ήθελε πολύ να κάνει παιδιά και δεν έχει ήδη μιας και είμαστε σε μια ηλικία, που οι άνθρωποι έχουν σχηματίσει λίγο πολύ τους κύκλους τους, μπορεί και να το σκεφτόμουν. Αν ήταν να κάνω παιδί θα το είχα κάνει. Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για εμένα. Μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά είναι επιλογή της. Όταν θέλεις παιδί και είσαι γυναίκα το καταφέρνεις και βρίσκεις τον τρόπο να το κάνεις, εκτός και αν το θέλεις και υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Πηγή: govastileto.gr