25/01/2022

«Γίνε αυτό που θέλεις» με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Είναι φέτος η χρονιά που το παιδί σας δίνει εξετάσεις;

Κανένας λόγος για άγχος! 

Στη δημιουργική αυτή περίοδο, όλοι οι γονείς αναζητούν έναν δυνατό σύμμαχο για τα παιδιά τους, ικανό να διαχειριστεί την προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η απάντηση στην αναζήτηση της καλύτερης επιλογής φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης έχει όνομα και είναι τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

Εδώ και 31 χρόνια, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, με οργάνωση, υπευθυνότητα και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, επιτυγχάνει οι μαθητές του να σημειώνουν σπουδαίες επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι είναι ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα, με συνολικά 8.662 μαθητές να φοιτούν πέρυσι στα φροντιστήριά του.

Η ποιότητα των υπηρεσιών των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αποδεικνύεται στην πράξη από τις επιτυχίες των μαθητών τους, κάθε χρόνο, στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά δεν είναι το μόνο που τα κάνει ξεχωριστά.

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς εφαρμόζεται το πρωτοποριακό Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς. Το μάθημα στο τραπέζι, τα φύλλα εργασίας, η προσομοίωση των εξετάσεων με στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων, αλλά και η παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας του κάθε μαθητή με τον σύμβουλο καθηγητή, είναι μόνο κάποια από τα θεμελιώδη στοιχεία της εκπαιδευτικής πρότασης του Ομίλου, που υλοποιούνται με απόλυτη συνέπεια και ακρίβεια. 

Με τις προσομοιώσεις εξετάσεων, όπως λαμβάνουν χώρα μόνο στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς καθώς οι μαθητές συναγωνίζονται την ίδια ώρα και σε κοινά θέματα σε όλη την Ελλάδα τόσο οι μαθητές, όσο και οι γονείς-κηδεμόνες, λαμβάνουν ανά πάσα στιγμή ρεαλιστικά στοιχεία, σχετικά με το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται τα παιδιά τους.  Έτσι, ανάλογα με τα αποτελέσματα, οι άρτια εκπαιδευμένοι καθηγητές του Ομίλου είναι σε θέση να προχωρούν, όταν χρειάζεται, στις ανάλογες διορθωτικές ενέργειες.

Κι αν ακόμη ψάχνετε για την ειδοποιό διαφορά των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς έναντι των άλλων φροντιστηριων, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα από τα 65 εκπαιδευτήρια πανελλαδικά και να συνομιλήσετε με τους ανθρώπους του Ομίλου Πουκαμισάς που θα απαντήσουν σε κάθε ερώτησή σας.

Επικοινωνήστε σήμερα με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς και οδηγήστε τα παιδιά σας ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία!