21/10/2021

Βουτιά θανάτου για τον αδελφό και τη μητέρα του Π. Μαυρίκου

Βίντεο – Φωτογραφίες : Νίκος Χριστοφάκης 

Η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου  ανασύρθηκαν νεκροί, όπως έγινε γνωστό, από το αυτοκίνητο το οποίο έπεσε στο λιμάνι, στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας το μεσημέρι. 

Νωρίτερα στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρα όπου και παρέλαβαν τις σορούς οι οποίοι ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της πτώσης, βρίσκονταν και δύο σκυλιά. Το ένα μάλιστα κατάφερε να επιζήσει βγαίνοντας στην επιφάνεια.

Το αυτοκίνητο το οποίο έπεσε στη θάλασσα

Όπως ανέφεραν μάρτυρες οι οποίοι βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, το αυτοκίνητο οδηγούσε η μητέρα.  Η οδηγός, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο όπου η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη. Στη συνέχεια κάτω από αδιευκρύνιστες συνθήκες, το όχημα έπεσε στη θάλασσα με ταχύτητα. 

 

Υπενθυμίζεται πως ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, είχε βρει τραγικό θάνατο το 2016 στην Αττική οδό, όταν το πολυτελές του αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

O σκύλος που κατάφερε να επιζήσει

Το αυτοκίνητο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο τον Ιούνιο του 2016

Διαβάστε επίσης: