26/10/2021

Αυτή είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, 12:34

Αυτή είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα είναι το πρόσωπο που φέρεται να είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας η οποία νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Η βασική ύποπτη προσήχθη στη ΓΑΔΑ το πρωί της Πέμπτης αφού προηγουμένως εντοπίστηκε από τις διωκτικές Αρχές μέσω διασταύρωσης στοιχείων από τηλεφωνικές επικοινωνίες και άλλου τύπου στοιχεία.

Η γυναίκα αυτή, ηλικίας 35 ετών, εργάζεται σε νομική εταιρεία που βρίσκεται πολύ κοντά στον τόπο εργασίας του θύματος και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατάγεται από τον ίδιο νομό με την 34χρονη.

Αυτή είναι η βασική ύποπτος

Κατά τον εντοπισμό της 35χρονης βρέθηκαν επίσης μία τηλεκάρτα (ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεφωνικές κλήσεις για την επίθεση), καθώς και μία περούκα. Και τα δύο αυτά στοιχεία κρίνονται ως ιδιαιτέρως σοβαρά.

Κατά τις διωκτικές Αρχές φαίνεται πως η βασική ύποπτος δεν βρισκόταν στο κάδρο των βασικών υπόπτων που ερευνούσαν από την αρχή οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση. Όμως διαπιστώθηκε πως η ύποπτη συνδέεται με έναν άνδρα και θεωρούσε το θύμα ως ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ολοκλήρωση αυτής της σχέσης. Με λίγα λόγια οι διωκτικές Αρχές κατάλαβαν να σχηματίσουν ένα πρώτο «σκαρίφημα» της τριγωνικής σχέσης μεταξύ του θύματος, του άνδρα και της βασικής υπόπτου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, 12:45