27/01/2022

Έδιναν «ραντεβού» για «κόντρες» στο λόφο του Λυκαβηττού

«Στοπ» στους νεαρούς και τις νεαρές που κάθε Πέμπτη έδιναν ραντεβού για «κόντρες» με μηχανάκια στο υπαίθριο παρκινγκ, που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού έβαλαν άντρες της Τροχαίας.

Σε επιχείρηση που πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης στο λόφο του Λυκαβηττού βεβαιώθηκαν 76 παραβάσεις και συγκεκριμένα: Πέντε για επίδειξη ικανοτήτων, δεκατέσσερις για θέση σε κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα, έξι για μη χρήση προστατευτικού κράνους, είκοσι έξι για φιμέ ανεμοθώρακες, τέσσερις για μη ισχύουσα ασφαλιστική κάλυψη,  δύο για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, μία παράβαση ηχοσυστήματος (μουσική στην διαπασών), τρεις για στέρηση ΚΤΕΟ,τέσσερις για δυσδιάκριτη πινακίδα και έντεκα για άλλες παραβάσεις.

 Επίσης, πραγματοποιήθηκαν 14 συλλήψεις οδηγών για στέρηση Άδειας Ικανότητας Οδήγησης, εκ των οποίων ο ένας και για κατοχή πλαστής άδειας οδήγησης. Αφαιρέθηκαν 39 Άδειες Ικανότητας Οδήγησης, 42 Άδειες Κυκλοφορίας οχημάτων και 51 ζεύγη πινακίδων. Ακινητοποιήθηκαν δεκατρία 13 μοτοσυκλέτες, από τις οποίες οι 12 μεταφέρθηκαν με γερανό προς φύλαξη.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα, όπως διαμηνύει η Τροχαία.