19/10/2021

Άρπαξε τη Μαρκέλλα για να την κακοποιήσει σεξουαλικά

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 33χρονη που κατηγορείται ότι άρπαξε τη δεκάχρονη Μαρκέλλα την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση.

Ο εισαγγελέας της απήγγειλε τις κατηγορίες με βάση τα ευρήματα της αστυνομίας, τη μαρτυρία του παιδιού, αλλά και την ομολογία της ίδιας.

Η γυναίκα οδηγήθηκε με τη συνοδεία αστυνομικών και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της στο δικαστικό μέγαρο από πλαϊνή είσοδο για να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα προκειμένου να της ασκηθεί η ποινική δίωξη.

Περίμενε έξω από την πόρτα του εισαγγελέα φορώντας μια γκρι φόρμα με κουκούλα ενώ γύρω της υπήρχαν αστυνομικοί.

Διαβάστε επίσης: Έδωσε στη μικρή Μαρκέλλα ναρκωτικά σε ρόφημα

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση

Αναλυτικά όσα ανακοίνωσε η αστυνομία για την υπόθεση:

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής. Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα 33χρονη ημεδαπή, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες σε περιοχή της Κατερίνης.

Η συλληφθείσα παρακρατούσε την ανήλικη, χορηγώντας της ναρκωτικές ουσίες, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Προκειμένου να παραπλανήσει τις Αρχές προέβη σε αλλαγές του παρουσιαστικού της.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε μεταξύ άλλων ρουχισμός που φορούσε κατά την αρπαγή του κοριτσιού.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστιδα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεών της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.